Ladda hemma, företaget betalar!

mars 5, 2023
Kom igång

Betala för din elbilsladdning hemma med företagskortet!

Enligt en undersökning från CTEK (2022) föredrar 66 % av alla elbilsförare att ladda sin elbil hemma och då tänkte vi; varför inte flytta hem elmacken till bostaden och göra livet enklare för alla dessa människor?

Den anställda hyr enkelt ut sin privata laddplats till kunden genom appen Reload, i detta fall till arbetsgivaren som betalar för parkeringen. Laddningen ingår i parkeringsavgiften. För att göra administrationen enkel genereras ett digitalt kvitto med en uppskattad laddning under parkeringstiden.

Reload samarbetar med företaget Payl AB som digitaliserar kvitton. En viktig pusselbit för att arbetsgivaren ska kunna hantera beskattningen vid drivmedelsförmån.Appen Reload är idag den största delningstjänsten för laddboxägare som delar sin laddbox och skapar publika laddplatser. Det många inte vet är att Reload också visar flest antal publika laddplatser i Sverige.

Med appen Reload skapar du enkelt en laddplats åt företaget hemma. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen Reload skapa en publik laddplats lägga till ditt privata konto samt ditt företagskort. Ladda hemma, företaget betalar!

CEO Mack Wesley förklarar tjänsten steg för steg se video

Fler nyheter

 

Reload har flest publika laddplatser i Sverige

Reload har flest publika laddplatser i Sverige

Reload visar idag flest publika laddplatser i Sverige och erbjuder över 300 helt unika laddplatser i appen. Ladda ner appen för att slippa vänta på lediga laddplatser.

Region Gotland & SPG invest stöttar Reload!

Region Gotland & SPG invest stöttar Reload!

Region Gotland tillsammans med SPG invest ger ekonomiskt stöd för utvecklingen av Reload 2.0.  ”Vi står för mycket spännande samarbeten och behöver utveckla appen med nya tekniska lösningar för att möta nya kundgrupper. Det blir nu möjligt tack vare stöd...

Reload blir en del av Sting

Reload blir en del av Sting

Nu är det klart att Myreload AB blir upptagna i "Sting Incubator Program"! Sting, utnämnd till världens bästa inkubator/accelerator 2021, hjälper entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika internationella tillväxtföretag med affärsutvecklingsstöd,...