Ladda hemma, företaget betalar!

mars 5, 2023
Kom igång

Betala för din elbilsladdning hemma med företagskortet!

Enligt en undersökning från CTEK (2022) föredrar 66 % av alla elbilsförare att ladda sin elbil hemma och då tänkte vi; varför inte flytta hem elmacken till bostaden och göra livet enklare för alla dessa människor?

Den anställda hyr enkelt ut sin privata laddplats till kunden genom appen Reload, i detta fall till arbetsgivaren som betalar för parkeringen. Laddningen ingår i parkeringsavgiften. För att göra administrationen enkel genereras ett digitalt kvitto med en uppskattad laddning under parkeringstiden.

Reload samarbetar med företaget Payl AB som digitaliserar kvitton. En viktig pusselbit för att arbetsgivaren ska kunna hantera beskattningen vid drivmedelsförmån.Appen Reload är idag den största delningstjänsten för laddboxägare som delar sin laddbox och skapar publika laddplatser. Det många inte vet är att Reload också visar flest antal publika laddplatser i Sverige.

Med appen Reload skapar du enkelt en laddplats åt företaget hemma. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen Reload skapa en publik laddplats lägga till ditt privata konto samt ditt företagskort. Ladda hemma, företaget betalar!

CEO Mack Wesley förklarar tjänsten steg för steg se video

Fler nyheter

 

Reload förvärvar Charge Heroes

Reload förvärvar Charge Heroes

Reload förvärvar den tidigare branschkollegan Charge Heroes app, affärsverksamhet samt kunder. Vi stärker nu ytterligare positionen som Sveriges största delningstjänsten för uthyrning av publika laddplatser.

Störst på publikladdning på Gotland 2024!

Störst på publikladdning på Gotland 2024!

På mindre än en månad har Reload kopplat upp 31 nya publika laddpunkter med ett genomsnitt på 15 laddningar per dag. Tack vare Reload kan fler ladda sin bil i sommar. Prognosen är att tillsammans med All El Gotland skapa 200 publikaladdpunkter fram till 2024. Förutom...

Reload ny delägare och avtal värt miljoner

Reload ny delägare och avtal värt miljoner

Robert Wagman driver Gotlands största solcellsföretag, Solaris Energi AB, och en av de största elfirmorna, Allel Gotland AB. Förutom att skjuta in aktiekapital som ny delägare så ger partnerskapet Reload en stor kundbas. Prognosen för Gotland är 200 publika...