Reload förvärvar Charge Heroes

oktober 4, 2023
Kom igång

Reload förvärvar den tidigare branschkollegan Charge Heroes app, affärsverksamhet samt kunder. Vi stärker nu ytterligare positionen som Sveriges största delningstjänsten för uthyrning av publika laddplatser.

Reload är den enda laddoperatören i Europa som erbjuder en gratis tjänst utan vare sig abonnemangskostnader eller uppkopplingsavgifter. Vi inspireras av punkens ”DIY” (gör det själv) rörelse. Laddboxägaren ansluter smidigt själv sina laddboxar och skapar en egen laddplatsen i appen. Material som behövs för att märka upp laddplatserna beställs via hemsidan.

Just nu upplever vi momentum där allt fler ansluter sina laddboxar för uthyrning i vår plattform. Vi är därför väldigt glada över att även välkomna Charge Heroes användare till Reload som hänvisar sina användare till vår plattform. 

Tillsammans kan vi skapa en bättre användarupplevelse och samtidigt växa till världens största delningsnätverk för laddboxägare.

Fler nyheter

 

Störst på publikladdning på Gotland 2024!

Störst på publikladdning på Gotland 2024!

På mindre än en månad har Reload kopplat upp 31 nya publika laddpunkter med ett genomsnitt på 15 laddningar per dag. Tack vare Reload kan fler ladda sin bil i sommar. Prognosen är att tillsammans med All El Gotland skapa 200 publikaladdpunkter fram till 2024. Förutom...

Reload ny delägare och avtal värt miljoner

Reload ny delägare och avtal värt miljoner

Robert Wagman driver Gotlands största solcellsföretag, Solaris Energi AB, och en av de största elfirmorna, Allel Gotland AB. Förutom att skjuta in aktiekapital som ny delägare så ger partnerskapet Reload en stor kundbas. Prognosen för Gotland är 200 publika...

Ladda hemma, företaget betalar!

Ladda hemma, företaget betalar!

Betala för din elbilsladdning hemma med företagskortet! Enligt en undersökning från CTEK (2022) föredrar 66 % av alla elbilsförare att ladda sin elbil hemma och då tänkte vi; varför inte flytta hem elmacken till bostaden och göra livet enklare för alla dessa...