Bostadsrättsförening

Fyll i formuläret och berätta om er bostadsrättsförenings EV-behov så hjälper vi er att komma igång.

Vilken lösning passar er bäst?

Efter att ni har skickat in formuläret identifierar vi tillsammans era specifika behov och utformar en lösning som passar er bostadsrättsförening allra bäst.

Vad kan Reload göra för er BRF?

 • Minimal administration för styrelse eller kassör tack vare direkt betalning och kvitto hantering i appen.
 • Mätbar laddning i realtid hyresgästen betalar efter avslutad laddning.
 • Som administratör kan du enkelt dela ut laddningsrättigheter och användare kan identifiera sig via appen.
 • Dela föreningens laddplatser publikt och hyr ut dom när de inte används privat.

Installation av laddbox

Vi erbjuder installation av laddboxar av certifierade elinstallatörer.

Företag, organisationer och bostadsrättsföreningar kan via Naturvårdsverket, när de installerar laddpunkter, få ersättningen upp till 50% av utgifterna för både laddboxar och installationskostnader.


  FAQ – Bostadsrättsförening

  Om du känner till din (ampere) och spänningen (volt) kan du beräkna effekten (watt) genom att multiplicera dem med varandra. Till exempel: 16 ampere x 230 volt = 3 680 watt. I kilowatt blir det 3,68 kW om du sedan har tre faser på uttaget så blir det tre gånger 3,68 och du får ut 11kW. Se tabellen nedan.

  Tabell:
  16A – 3,68
  20A – 4,6
  25A – 5,75
  32A – 7,36
  64A – 14,72

  Du bestämmer såklart vilket pris du vill sätta själv. Tänk på att du både hyr ut din parkering och servicen att ladda bil. Ta reda på priser på parkering i ditt område och om det är lätt att få parkering. Det finns många parametrar för dig att tänka på när du sätter pris det handlar om som med allt annat om efterfrågan och behov. Vi rekommenderar att du sätt 6kr kWh när du skapar en publikladdplats.

  I din profilvy under fliken Betala ut pengar ser du hur mycket du har tjänat. Du kan göra utbetalning när du inkomst når 500kr eller mer.

  Du får en notis efter varje avslutad laddning.

  För att radera ditt konto så behöver du mejla oss. Därefter får du ett antal frågor för att verifiera att du är ägare av kontot sedan tar vi bort dig ifrån appen. Reload raderar samtliga data ifrån vår databas inom 10 dagar. Vi lagrar ingen information om avslutade kunder. Vill du  återkomma som kund igen behöver du starta ett nytt konto.