Steg 1.
Börja med att fylla i formuläret och berätta för oss om vilken typ av laddlösning du eftersträvar. Ladda sedan ner appen och logga in.

Steg 2.
Vi skapar ett kundkonto för er verksamhet och kopplar en eller flera administratörer som kan hantera företagets laddplatser.
Administratör identifieras via telefonummer och ni väljer själv hur många som ska ha tillgång till företagets laddplatser.


Steg 3.
När företaget är upplagt kan ni skapa företagets laddplatser genom att trycka på knappen Parkeringsplatser.Tryck på Lägg till parkeringsplats

Steg 4.
Visa vart din laddplats är belägen.Kartnålen kommer söka sig till den plats där du befinner dig. Därefter kan du zooma in och se till att din laddplats hamnar rätt. Du kan också söka på den plats där du vill skapa din laddplats.

Steg 5.
Skriv in det namnet på din laddplats.

Steg 6.
Berätta vilken typ av verksamhet du bedriver.

Steg 7.
Beskriv din laddplats och/eller verksamhet för dina kunder.

Steg 8.
Ni kan prissätta laddplatsen enligt två modeller.Pris för inbjudna – för exempelvis anställda i företaget eller era gäster.
Publikt pris – för alla som vill komma och ladda på era laddboxar.

Steg 9.
Sätt tillgänglighet på din laddplats. Laddplatsen kan vara öppen hela dygn eller…öppet på olika tider under dagen.

Steg 10.
För att vi ska kunna automatisera och styra din laddbox så behöver du välja vilken laddbox du har.

Steg 11.
När du valt ditt laddboxmärke så ber vi dig logga in med samma inloggningsuppgifter som du använder till din laddbox app. Om du inte har någon app installerad eller inte kommer ihåg din kod behöver du kontakta den installatör som kopplade in laddaren åt dig

Steg 12.
Ange identitet på de laddboxar som ingår i din laddplats.Tänk på att identiteten stämmer överens med id-tagar som du fått till dina laddboxar.

Steg 13.
Grattis du har nu skapat din laddplats och den syns på kartan. Du kan alltid redigera öppettider, pris, adress etc. Se länk för hur du bjuder in användare till din laddplats här.