Steg 1.
Se till att du är inloggad i appen via det telefonnummer som du vill ha kopplat till laddplatsen. Därefter gå till fliken Laddplatser och tryck på Skapa laddplats.


Steg 2.
Börja med att beskriva vart din laddplats är belägen.Om du väntar lite så kommer kartnålen söka sig till den plats där du befinner dig. Därefter kan du zooma in och se till att din laddpunkt hamnar där du har den fysiska laddboxen.


Steg 3.
Skriv in laddplatsens namn.Steg 4
Sätt pris på din laddplats vi rekommenderar ett pris ifrån 5kr kWh.


Steg 5.
Sätt tillgänglighet på din laddplats. 


Du kan antingen välja att din laddplats ska vara öppen 24/7 alltså hela dygn eller……öppet olika tider under dagen.

Steg 6.
För att vi ska kunna automatisera och styra din laddbox så behöver du välja vilket laddboxmärke du har.


Steg 7.
När du valt ditt laddboxmärke så ber vi dig logga in med samma inloggningsuppgifter som du använder till din laddbox app. Om du inte har någon app installerad eller inte kommer ihåg din kod behöver du kontakta den installatör som kopplade in laddaren åt dig.Steg 8.
Ange identitet på de laddboxar som ingår i din laddplats.I exemplet nedan så är identiteten Cake och således ska den fysiska laddboxen även märkas med det namnet. Avsluta installationen med att tryck på Spara knappen längst ner.

Steg 9.
Grattis du har nu blivit en av oss en Reloader. Vi kommer göra allt vi kan för att du ska lyckas få din laddplats uthyrd. Synlighet är viktigt därför råder vi dig alltid att köpa eller ladda ner laddskyltar och anvisningsskyltar ifrån hemsidan. Alla våra kunder måste använda minst två av våra märkningar, instruktion och id-tag, på laddboxen. Vi rekommenderar starkt att ni beställer skyltar ifrån appen.


Steg 10.
Du ser nu på kartan din laddplats och kan redigera öppettider, pris etc när du vill.